Nieuw: Message Board

Nieuw op deze site is een Message Board. In dat Message Board, kan jij je tip over bv een BN’er geven. Of je mening omtrent iets wat op deze site geschreven is. Of als jij bv interessante links hebt, is dat gewoon toegestaan. Zelfs Naakt mag je publiceren, voor als je bv een naaktfoto van een BN’er hebt, die in een blad staat. Uitlekkende foto’s zijn natuurlijk niet toegestaan. Tevens geld dit ook voor nare berichten. Het verschil tussen een Message Board en deze site tippen via “Site tippen”, is dat bij Message Board, alles in het openbaar te lezen is. Dus als jij wat schrijft, kan het door iedereen gelezen worden. Bij Site Tippen, ga je deze site anoniem mailen, voor als je iets prive’s wilt vertellen. Het Message Board kan je vinden links op deze site bij Message Board. Of door HIER te klikken!