Adverteren

Zowel voor Particulieren als voor BN’ers, Media, ZZP’ers en Bedrijven!

Ben je particulier eigenaar van een product wat je nieuw of tweedehands wil verkopen (soort marktplaats). Of ben je particulier en wil je jezelf promoten om bekend te worden en een BN’er te worden. Of ben je een BN’er en wil je meer bekendheid. Heb je een eigen bedrijf of lever je een dienst en ben je zzp’er. Of ben je een mediabedrijf. Dan mag je hier Spotgoedkoop adverteren. Het is allemaal mogelijk om hier te adverteren op Site Bezoeken voor ieder persoon.

De tarieven om hier te mogen adverteren zijn uiteenlopend. Mogelijkheden om hier te adverteren zijn of een advertentie bij een nieuwsbericht. Of een apart geschreven nieuwsbericht waar jij jezelf, product of dienst promoot. Dat laatste kan tekst, een foto of een video zijn (blijft er altijd op staan). Je moet zelf het advertentiemateriaal mailen. Of laten maken door Site Bezoeken tegen betaling.

Iedereen is welkom om hier te mogen adverteren (muv erotische advertenties) voor een Spotgoedkope prijs. Je kan via het onderstaand contactformulier Site Bezoeken mailen om je wensen door te geven omtrent adverteren. De prijs die je betaald zal deze site met jouw onderhandelen. Al zullen de prijzen altijd spotgoedkoop zijn vergeleken met andere sites. Denk eerder aan tientjes die je kwijt bent ipv duizenden euro’s. De site telt ongeveer 500 a 600 UNIEKE BEZOEKERS PER DAG (17.000 unieke bezoekers per maand). De bezoekers hebben interesse voor Grappige Filmpjes, BN’ers en het Laatste Nieuws. De site wordt door zowel mannen, vrouwen als BN’ers en media bezocht. Andere media hebben soms minder bezoekers dan deze site.

Stuur hieronder een bericht om je advertentiewensen door te geven. Of mail naar sitebezoeken@outlook.com